Digitaaliopastelaitteet

Edullinen, luotettava ja joustava laitealusta, joka tekee digitaaliopasteista käytännöllisiä riippumatta siitä, onko käytössä yksi vai tuhat näyttöä.

Edullinen ratkaisu

Edullinen ratkaisu

Chrome digital signage is designed from the ground up to deliver superior performance on inexpensive hardware, all managed through the Chrome Enterprise console.

Luotettavaa tehokkuutta

Luotettavaa tehokkuutta

Chrome-laitteet on suunniteltu kestäviksi ja tarkoitettu toimimaan kuluttavissa ympäristöissä, minkä ansiosta ne tarjoavat pistämättömän valmiusajan ja turvallisuuden opastekäytössä.

Joustavat kokoonpanot

Joustavat kokoonpanot

Chrome-laitteiden kosketusnäyttöominaisuudet, laaja oheislaitetuki ja mahdollisuus toimintaan virrallisena majakkana sopivat monenlaiseen opastekäyttöön.

Johtavat sisällönhallintajärjestelmät

Yhdistä edullisin, luotettavin ja joustavin laitealusta valitsemaasi sisällönhallintajärjestelmään joltakin digitaaliopasteiden tunnetuimmalta tuottajalta.

CMS-toimittajat arrow_forward

Haluatko rakentaa opasteratkaisun Chromen pohjalle?

Meillä on sinulle sopivat resurssit riippumatta siitä, oletko digitaaliopasteiden tarjoaja, ohjelmistokehittäjä vai yrityksen IT-toimihenkilö. Tutustu Chrome-kehitykseen, jota teet helposti alan perustyökalujen, kuten HTML5:n ja JavaScriptin avulla.

Kioskien ja digitaaliopastaiden kehittäjät arrow_forward

Opastelaitteet

tuki

Digitaaliopastelaitteiden tuki

Tarvitsetko apua laitteesi kanssa? Chromen ohjekeskuksesta löydät apua tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä.

Pysy ajan tasalla

Tilaa Google Cloud uutiskirjeet, niin saat uusimmat tiedot tuotteista ja tapahtumista, erikoistarjouksia ja paljon muuta.

Kiitos.

Pyyntösi vastaanotettiin.

Kiitos.

Kaikki on melkein valmista. Olemme lähettäneet sinulle vahvistusviestin. Aktivoi Google Cloud -sähköpostiosoitteesi tarkistamalla postilaatikkosi.