NÄYTÄ:

Jaetut yhden käyttötarkoituksen laitteet asiakkaille ja vieraille

Chromen avulla yritykset ja järjestöt voivat käyttää jaettuja asiakaslaitteita laajamittaisesti

Edullinen ratkaisu

Edullinen ratkaisu

Chrome-laitteiden hankkiminen, käyttöönotto ja hallinta on paljon muita laitteita halvempaa, minkä ansiosta niitä on kustannustehokasta käyttää asiakaslaitteina.

Aina valmiina

Aina valmiina

Chrome toimii luotettavasti, mikä estää asiakkaiden turhautumista ja pysähtyneitä näyttöjä ja johtaa korkeampaan tyytyväisyyteen.

Kaikki käyttötavat

Kaikki käyttötavat

Chrome-laitteet tukevat monia erilaisia käyttötarkoituksia, ja niiden käyttötarkoitus voidaan vaihtaa toiseen dynaamisesti ja etänä.

Kannattava ja tyydyttävä vieraskokemus

Jaetut laitteet voivat tehdä asiakkaiden tapahtumista helpompia, lisätä vierailun kulutusta ja tarjota vieraille ilahduttavia kokemuksia. Chromen edullisuuden ja luotettavuuden ansiosta näitä laitteita voi ottaa käyttöön suuressa mittakaavassa.

Järjestöjen valinta

Like K-12 schools, non-profits know that Chrome devices are perfect for teaching environments. Chrome Enterprise makes configuring and locking down shared devices simple.

Yhden käyttötarkoituksen laitteet asiakkaille

tuki

Tuki yhden käyttötarkoituksen laitteille

Tarvitsetko apua laitteesi kanssa? Chromen ohjekeskuksesta löydät apua tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä.

Pysy ajan tasalla

Tilaa Google Cloud uutiskirjeet, niin saat uusimmat tiedot tuotteista ja tapahtumista, erikoistarjouksia ja paljon muuta.

Kiitos.

Pyyntösi vastaanotettiin.

Kiitos.

Kaikki on melkein valmista. Olemme lähettäneet sinulle vahvistusviestin. Aktivoi Google Cloud -sähköpostiosoitteesi tarkistamalla postilaatikkosi.