NÄYTÄ:

Työntekijöiden yhteen tarkoitukseen käyttämät laitteet

Erikoistuneisiin käyttötarkoituksiin luotu helppo ja turvallinen laitealusta, joka on täydellinen esimerkiksi vuoro- ja hoitotyöntekijöille.

Kustannustehokasta tietokoneen käyttöä

Kustannustehokasta tietokoneen käyttöä

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Pistämätön valmiusaika

Pistämätön valmiusaika

Henkilökuntasi täytyy pystyä käyttämään liiketoiminnan keskeisiä sovelluksia, kun heidän työnsä sitä edellyttää. Chrome-laitteiden loistavan valmiusajan ansiosta työntekijäsi pystyvät aina tekemään työnsä.

Joustavuus ja valinnanvapaus

Joustavuus ja valinnanvapaus

Chrome-laitteet tukevat monia erilaisia käyttötarkoituksia, ja voit yhdistää niitä haluamiesi laitevalmistajien tuotteisiin ja hankkia niitä luottamiesi kanavien kautta.

Laitteet vuorotyöntekijöille

Vuorotyöntekijät käyttävät yhä useampia liiketoimintaprosesseja ja -sovelluksia tietokoneilla. Chrome-laitteita käytetään monissa käyttötarkoituksissa logistiikasta henkilöstöhallintoon, ja ne voivat muodostaa vuorotyöntekijöiden laitestrategian perustan.

Laitteet vähittäismyynnin työntekijöille

Chrome-laitteiden avulla kauppojen työntekijät voivat helposti käyttää verkkosovelluksia, tehdä taustatöitä ja kouluttautua. Chrome-laitteita voidaan käyttää kaupassa maksuihin ja mobiililaitteina myymälätöissä.

Yhden käyttötarkoituksen laitteet työntekijöille

tuki

Tuki yhden käyttötarkoituksen laitteille

Tarvitsetko apua laitteesi kanssa? Chromen ohjekeskuksesta löydät apua tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä.

Pysy ajan tasalla

Tilaa Google Cloud uutiskirjeet, niin saat uusimmat tiedot tuotteista ja tapahtumista, erikoistarjouksia ja paljon muuta.

Kiitos.

Pyyntösi vastaanotettiin.

Kiitos.

Kaikki on melkein valmista. Olemme lähettäneet sinulle vahvistusviestin. Aktivoi Google Cloud -sähköpostiosoitteesi tarkistamalla postilaatikkosi.