Apparaten voor digitale borden

Een betaalbaar, betrouwbaar en flexibel platform waarmee digitale borden op een praktische manier kunnen worden beheerd, ongeacht of je één of duizend schermen hebt.

Betaalbare oplossing

Betaalbare oplossing

Chrome digital signage is designed from the ground up to deliver superior performance on inexpensive hardware, all managed through the Chrome Enterprise console.

Betrouwbare prestaties

Betrouwbare prestaties

Chrome-apparaten zijn robuust gebouwd en zijn ontworpen om ook in uitdagende omgevingen goed te werken. Ze bieden een ongeëvenaarde uptime en beveiliging voor de implementatie van digitale borden.

Flexibele configuraties

Flexibele configuraties

Met touchscreenmogelijkheden, brede ondersteuning voor randapparatuur en de mogelijkheid om te functioneren als beacon met energievoorziening, kunnen Chrome-apparaten in allerlei situaties worden gebruikt voor digitale borden.

Toonaangevende contentmanagementsystemen

Koppel het meest betaalbare, betrouwbare en flexibele apparaatplatform aan de gewenste oplossingen voor contentmanagement van de grootste namen op het gebied van digitale borden.

CMS-leveranciers arrow_forward

Wil je een op Chrome gebaseerde oplossing voor digitale borden bouwen?

Ongeacht of je een leverancier van digitale borden bent, een ontwikkelaarsbedrijf hebt of een zakelijke IT-ontwikkelaar bent, we hebben handige informatiebronnen voor je. Ontdek hoe gemakkelijk het is om content te bouwen voor Chrome met branchestandaards zoals HTML5 en JavaScript.

Ontwikkelaars van kiosken en digitale borden arrow_forward

Apparaten voor digitale borden

ondersteuning

Ondersteuning voor digitale borden

Heb je hulp nodig bij je apparaat? Bezoek het Helpcentrum van Chrome voor vragen over technische ondersteuning.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor nieuwsbrieven van Google Cloud en ontvang productupdates, speciale aanbiedingen, informatie over evenementen en meer.

Bedankt.

We hebben uw verzoek ontvangen.

Bedankt.

U bent bijna klaar. We hebben een bevestigingsmail verzonden. Controleer nu uw inbox en activeer uw e-mailadres om berichten van Google Cloud te ontvangen.