WEERGEVEN:

Gedeelde apparaten voor eenmalige gebruikssessies door klanten en gasten

Met Chrome kunnen bedrijven en non-profitorganisaties gedeelde apparaten implementeren voor klanten, op een praktische manier en op grote schaal

Betaalbare oplossing

Betaalbare oplossing

Chrome-apparaten zijn veel goedkoper in aanschaf, implementatie en beheer dan andere apparaten. Ze zijn daarom een kostenefficiënte oplossing voor klantinteractie.

Altijd klaar voor gebruik

Altijd klaar voor gebruik

Chrome biedt een betrouwbare uptime die uitgevallen schermen en klantfrustratie voorkomt en tot grotere klanttevredenheid leidt.

Voor allerlei doeleinden

Voor allerlei doeleinden

Chrome-apparaten zijn geschikt voor allerlei verschillende doeleinden en kunnen dynamisch en op afstand opnieuw worden geconfigureerd om over te schakelen van de ene gebruikssituatie naar de andere.

Rendabele functionaliteit waar gasten tevreden over zijn

Met gedeelde apparaten kunnen transactieproblemen worden beperkt, kunnen de uitgaven per bezoek stijgen en zijn gasten tevreden over de aangeboden functionaliteit. Omdat Chrome-apparaten zo betaalbaar en betrouwbaar zijn, kunnen ze heel praktisch op grote schaal worden geïmplementeerd.

Het apparaat waaraan non-profitorganisaties de voorkeur geven

Like K-12 schools, non-profits know that Chrome devices are perfect for teaching environments. Chrome Enterprise makes configuring and locking down shared devices simple.

Apparaten voor eenmalige gebruikssessies door klanten

ondersteuning

Ondersteuning voor apparaten voor eenmalige gebruikssessies

Heb je hulp nodig bij je apparaat? Bezoek het Helpcentrum van Chrome voor vragen over technische ondersteuning.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor nieuwsbrieven van Google Cloud en ontvang productupdates, speciale aanbiedingen, informatie over evenementen en meer.

Bedankt.

We hebben uw verzoek ontvangen.

Bedankt.

U bent bijna klaar. We hebben een bevestigingsmail verzonden. Controleer nu uw inbox en activeer uw e-mailadres om berichten van Google Cloud te ontvangen.