WEERGEVEN:

Apparaten voor één specifiek type gebruik door medewerkers

Een eenvoudig en veilig apparaatplatform voor gespecialiseerde gebruikstoepassingen, perfect voor ploegendiensten, zorgverleners en andere typen medewerkers.

Rendabele computers

Rendabele computers

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Ongeëvenaarde uptime

Ongeëvenaarde uptime

De apps die aan de basis van je bedrijfsprocessen staan, moeten toegankelijk zijn voor medewerkers wanneer ze deze nodig hebben. Chrome-apparaten ondersteunen deze beschikbaarheid met ongeëvenaarde uptime.

Flexibiliteit en keuze

Flexibiliteit en keuze

Chrome-apparaten zijn geschikt voor allerlei gebruikssituaties en kunnen worden gebruikt met de vertrouwde fabrikanten en aanschafkanalen waaraan je de voorkeur geeft.

Apparaten voor medewerkers in ploegendiensten

Medewerkers die in ploegendiensten werken, gebruiken steeds vaker bedrijfsprocessen en apps via computers. Van logistiek tot HR-introductie: Chrome-apparaten kunnen in allerlei situaties worden gebruikt en kunnen de basis vormen van een strategie voor medewerkers in ploegendiensten.

Apparaten voor medewerkers in de detailhandel

Chrome-apparaten bieden winkelpersoneel een eenvoudige manier om webgebaseerde apps te openen, voorraad te beheren en training te volgen. Chrome-apparaten kunnen ook in de winkel zelf worden gebruikt voor betalingen en als mobiel apparaat op de winkelvloer.

Apparaten voor eenmalige gebruikssessies door medewerkers

ondersteuning

Ondersteuning voor apparaten voor eenmalige gebruikssessies

Heb je hulp nodig bij je apparaat? Bezoek het Helpcentrum van Chrome voor vragen over technische ondersteuning.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor nieuwsbrieven van Google Cloud en ontvang productupdates, speciale aanbiedingen, informatie over evenementen en meer.

Bedankt.

We hebben uw verzoek ontvangen.

Bedankt.

U bent bijna klaar. We hebben een bevestigingsmail verzonden. Controleer nu uw inbox en activeer uw e-mailadres om berichten van Google Cloud te ontvangen.