GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit biedt deurwaardersservices voor bedrijven en kredietadvies aan consumenten die hulp nodig hebben.

10%
snellere afwikkeling van kredietgevallen
20%
toename van het aantal klanten dat adviseurs per dag kunnen helpen
30.000
kilometer autorijden per dag bespaard
Vorig
verhaal
Volgend
verhaal
"We hebben met Google Maps API's een tablet-app ontwikkeld waarmee onze adviseurs elke dag meer klanten kunnen bezoeken. Ze kunnen meer tijd besteden aan elk adviesgesprek en hebben snel toegang tot essentiële financiële gegevens."

{[ctrl.removeAuthorCompany("Arjen Houweling, manager Ontwikkeling")]}, GGN Mastering Credit

Uitdaging

GGN Mastering Credit biedt deurwaardersservices voor bedrijven en kredietadviesservices voor consumenten met schulden. De honderd financiële adviseurs van het bedrijf leggen huisbezoeken af om consumenten te helpen openstaande facturen te betalen en andere schuldenproblemen aan te pakken. Het bedrijf had een kaartplatform nodig voor een route-app om de rijroutes van adviseurs te optimaliseren en hen onmiddellijke toegang tot financiële gegevens te bieden wanneer ze bij de klant zijn. Het bedrijf koos voor Google Maps API's als de ideale oplossing omdat deze API's de uitgebreidste kaartinformatie en de meest gebruiksvriendelijke interface bieden.

Oplossing

De tablets van de GGN Mastering Credit-adviseurs krijgen elke ochtend de adressen geüpload van klanten die ze die dag gaan bezoeken. De Google Maps JavaScript API toont een kaart met de routes naar de klanten als overlay, zodat de adviseurs snel van het ene adres naar het andere kunnen gaan. De adviseurs gebruiken Google Street View om te controleren of ze op de juiste bestemming zijn aangekomen. Voor de adviesgesprekken gebruiken ze hun tablets om toegang te krijgen tot de financiële informatie die ze nodig hebben. De web-app heeft de productiviteit van adviseurs verhoogd, ervoor gezorgd dat meer facturen kunnen worden betaald dankzij informatie uit de app, en heeft adviseurs bovendien geholpen om consumenten van beter advies te voorzien. De adviseurs kunnen nu minimaal 20% extra bezoeken per dag afleggen en hebben de rijafstand met ten minste 10% weten te verlagen. Ze zijn minder lang onderweg en hebben meer tijd voor klanten, waardoor facturen 10% sneller kunnen worden afgehandeld. De vrijgekomen tijd kan ook worden besteed aan uitgebreidere hulp aan consumenten met schulden.

Voordelen

  • Adviseurs kunnen meer tijd besteden aan advisering van klanten met schulden
  • Adviseurs hoeven 20% minder naar kantoor te bellen omdat de benodigde informatie beschikbaar is op hun tablets
  • Het aantal onnodige ritten is met 12% verlaagd
Infoxchange en Google Maps op mobiel

Gebruikte API's

Miljoenen apps en sites maken gebruik van Google Maps API's vanwege de voordelen van het krachtige kaartplatform. Ontdek welke set API's GGN Mastering Credit heeft gebruikt voor hun bedrijfs-app:

 

Google Maps JavaScript API

Toont een kaart in de web-app van GGN met de rijroutes als overlay

 

Google Maps Geocoding API

Zet lengte- en breedtegraad om in adressen om bestemmingen correct op kaarten te positioneren

 

Google Street View Image API

Toont straatbeelden van bestemmingen zodat adviseurs gemakkelijk het juiste adres vinden

We zijn er om u te helpen

Neem contact op met het verkoopteam voor Google Maps API's als u algemene vragen heeft of meer informatie wilt over aangepaste oplossingen of over prijzen en prijsmodellen voor grote zakelijke klanten.