Enheter for digital skilting

En rimelig, pålitelig og fleksibel enhetsplattform der det er enkelt å sette opp og administrere digital skilting – enten du trenger én skjerm eller tusen.

Rimelig løsning

Rimelig løsning

Chrome digital signage is designed from the ground up to deliver superior performance on inexpensive hardware, all managed through the Chrome Enterprise console.

Pålitelig i bruk

Pålitelig i bruk

Chrome-enhetene er svært robuste, og er laget for å fungere i krevende omgivelser. De har enestående driftstid og høyt sikkerhetsnivå, og egner seg derfor perfekt for digital skilting.

Fleksibel konfigurering

Fleksibel konfigurering

Med støtte for berøringsskjermer, mange tilkoblingsmuligheter samt beacon-funksjonalitet kan Chrome-enhetene dekke flere ulike bruksområder for skilting.

Bransjeledende systemer for innholdsstyring

Bruk den rimeligste og mest pålitelige og fleksible enhetsplattformen sammen med løsningene du foretrekker for innholdsstyring, fra de største leverandørene av digital skilting.

Leverandører av systemer for innholdsstyring arrow_forward

Vil du utvikle en skiltløsning for Chrome?

Enten du representerer en leverandør av skiltløsninger, et utviklerverksted eller en større IT-utvikler, har vi ressursene du trenger. Finn ut hvor enkelt det er å utvikle løsninger for Chrome med bransjestandarder som HTML5 og Javascript.

Utviklere av løsninger for kiosker og digital skilting arrow_forward

Enheter for digital skilting

brukerstøtte

Brukerstøtte for enheter for digital skilting

Trenger du hjelp med enheten din? Gå til brukerstøtten for Chrome hvis du har tekniske spørsmål.

Hold deg oppdatert

Registrer deg for å motta Google Cloud-nyhetsbrev med informasjon om blant annet produktoppdateringer, arrangementer og spesialtilbud.

Takk.

Forespørselen din er mottatt.

Takk.

Du er snart i mål. Vi har sendt en bekreftelses-e-post. Sjekk innboksen din nå for å bekrefte at du ønsker å motta e-poster fra Google Cloud.