VIS:

Dedikerte enheter som kunder og gjester kan dele

Med Chrome er det enkelt for bedrifter og ideelle organisasjoner å distribuere delte enheter for kunder i stor skala

Rimelig løsning

Rimelig løsning

Chrome-enheter koster langt mindre enn andre enheter å anskaffe, distribuere og administrere, og er dermed en kostnadseffektiv løsning for interaksjon med kunder.

Alltid klar

Alltid klar

Med Chrome er du sikret stabil driftstid, sånn at du kan unngå livløse skjermer og frustrerte kunder, og sånn at alle besøkende blir fornøyde.

Mange bruksområder

Mange bruksområder

Chrome-enhetene kan brukes til mange ulike formål, og hvis du vil bytte fra ett bruksområde til et annet, kan enhetene omkonfigureres dynamisk og eksternt.

Fornøyde gjester og økt lønnsomhet

Delte enheter bidrar til mer problemfrie transaksjoner, høyere kjøpsvolumer per besøk samt positive opplevelser for alle besøkende. Det at Chrome er så rimelig og pålitelig gjør at det dessuten er praktisk å distribuere disse enhetene i stor skala.

Enheten ideelle organisasjoner foretrekker

Like K-12 schools, non-profits know that Chrome devices are perfect for teaching environments. Chrome Enterprise makes configuring and locking down shared devices simple.

Dedikerte enheter for kunder

brukerstøtte

Brukerstøtte for dedikerte enheter

Trenger du hjelp med enheten din? Gå til brukerstøtten for Chrome hvis du har tekniske spørsmål.

Hold deg oppdatert

Registrer deg for å motta Google Cloud-nyhetsbrev med informasjon om blant annet produktoppdateringer, arrangementer og spesialtilbud.

Takk.

Forespørselen din er mottatt.

Takk.

Du er snart i mål. Vi har sendt en bekreftelses-e-post. Sjekk innboksen din nå for å bekrefte at du ønsker å motta e-poster fra Google Cloud.