VIS:

Dedikerte enheter for ansatte

En enkel og sikker enhetsplattform for spesialiserte bruksområder – perfekt for skiftarbeidere, helsepersonell og andre yrkesgrupper.

Kostnadseffektiv databehandling

Kostnadseffektiv databehandling

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Enestående driftstid

Enestående driftstid

Det er viktig at de mest sentrale programmene dine er tilgjengelige for de ansatte når de trenger dem. Chrome-enhetene har en enestående driftstid som gjør slik tilgjengelighet mulig.

Fleksibilitet og valgfrihet

Fleksibilitet og valgfrihet

Chrome-enhetene har mange ulike bruksområder, og du kan selv velge hvilke produsenter og salgskanaler du vil kjøpe dem fra.

Enheter for skiftarbeidere

For skiftarbeidere er det stadig mer vanlig å bruke datamaskiner til å styre virksomhetens prosesser og programmer. Fra logistikk til personaltjenester – Chrome-enhetene har mange ulike bruksområder og kan brukes som grunnlag for strategier knyttet til enheter for skiftarbeidere.

Enheter for butikkansatte

Med Chrome-enheter kan butikkansatte enkelt bruke nettbaserte apper, utføre bakgrunnsfunksjoner og få opplæring. Chrome-enhetene kan brukes til betaling i kassen og som mobilenheter ellers i butikken.

Dedikerte enheter for ansatte

brukerstøtte

Brukerstøtte for dedikerte enheter

Trenger du hjelp med enheten din? Gå til brukerstøtten for Chrome hvis du har tekniske spørsmål.

Hold deg oppdatert

Registrer deg for å motta Google Cloud-nyhetsbrev med informasjon om blant annet produktoppdateringer, arrangementer og spesialtilbud.

Takk.

Forespørselen din er mottatt.

Takk.

Du er snart i mål. Vi har sendt en bekreftelses-e-post. Sjekk innboksen din nå for å bekrefte at du ønsker å motta e-poster fra Google Cloud.