VIS:

Dedikerte enheter for ansatte

En enkel og sikker enhetsplattform for spesialiserte bruksområder – perfekt for skiftarbeidere, helsepersonell og andre yrkesgrupper.

Kostnadseffektiv databehandling

Kostnadseffektiv databehandling

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Enestående driftstid

Enestående driftstid

Det er viktig at de mest sentrale programmene dine er tilgjengelige for de ansatte når de trenger dem. Chrome-enhetene har en enestående driftstid som gjør slik tilgjengelighet mulig.

Fleksibilitet og valgfrihet

Fleksibilitet og valgfrihet

Chrome-enhetene har mange ulike bruksområder, og du kan selv velge hvilke produsenter og salgskanaler du vil kjøpe dem fra.

Enheter for skiftarbeidere

For skiftarbeidere er det stadig mer vanlig å bruke datamaskiner til å styre virksomhetens prosesser og programmer. Fra logistikk til personaltjenester – Chrome-enhetene har mange ulike bruksområder og kan brukes som grunnlag for strategier knyttet til enheter for skiftarbeidere.

Enheter for butikkansatte

Med Chrome-enheter kan butikkansatte enkelt bruke nettbaserte apper, utføre bakgrunnsfunksjoner og få opplæring. Chrome-enhetene kan brukes til betaling i kassen og som mobilenheter ellers i butikken.

Dedikerte enheter for ansatte

brukerstøtte

Brukerstøtte for dedikerte enheter

Trenger du hjelp med enheten din? Gå til brukerstøtten for Chrome hvis du har tekniske spørsmål.

Registrer deg for Chrome-nyhetsbrevet

Få nyhetsbrev med oppdateringer, kampanjer, invitasjoner til arrangementer samt informasjon om forskningsstudier med fokus på Chrome for bedriften din.

Innsendingen din er mottatt. Takk.