Enheter för digital skyltning

En prisvärd, pålitlig och flexibel enhetsplattform för praktisk digital skyltning – på en skärm, eller tusen.

Prisvärd lösning

Prisvärd lösning

Chrome digital signage is designed from the ground up to deliver superior performance on inexpensive hardware, all managed through the Chrome Enterprise console.

Pålitlig prestanda

Pålitlig prestanda

Chrome-enheterna är tåliga och utformade för att fungera i tuffa miljöer, vilket ger oöverträffad drifttid för digitala skyltar.

Flexibla konfigureringar

Flexibla konfigureringar

Tack vare pekskärmskapacitet, stöd för kringutrustning och möjligheten att använda dem som beacon-sändare fungerar Chrome-enheterna i en rad olika skyltningssammanhang.

Branschledande system för innehållshantering

Koppla den mest prisvärda, pålitliga och flexibla enhetsplattformen till valfri innehållshanteringslösning från de största varumärkena inom digital skyltning.

CMS-leverantörer arrow_forward

Vill du skapa en skyltningslösning i Chrome?

Oavsett om du är leverantör av skyltningslösningar, driver en utvecklarbyrå eller är anställd som IT-utvecklare på ett företag har vi resurserna för dig. Läs mer om hur enkelt det är att programmera för Chrome med branschstandarder som HTML5 och Javascript.

Utvecklare av kiosker och digital skyltning arrow_forward

Enheter för skyltning

support

Support för enheter för digital skyltning

Behöver du hjälp med enheten? Besök hjälpcentret för Chrome för frågor angående teknisk support.

Håll dig uppdaterad

Registrera dig för Google Cloud-nyhetsbrev med produktuppdateringar, evenemangsinformation, specialerbjudanden och annat.

Tack.

Vi har tagit emot din begäran.

Tack.

Du är nästan klar. Vi har skickat en bekräftelse via e-post. Kolla inkorgen nu för att aktivera din e-post för Google Cloud.