VISA:

Enheter med enskilda användningsområden för anställda

En enkel och säker enhetsplattform för specialiserad användning. Perfekt för skiftarbetare, vårdgivare och andra anställda.

Kostnadseffektiv datoranvändning

Kostnadseffektiv datoranvändning

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Oöverträffad drifttid

Oöverträffad drifttid

Apparna som får företaget att fungera måste vara tillgängliga för personalen när de behöver dem. Tack vare Chrome-enheternas oöverträffade drifttid får de anställda tillgång till apparna de behöver.

Flexibilitet och valmöjligheter

Flexibilitet och valmöjligheter

Chrome-enheterna kan användas på en rad olika sätt, och du kan välja från vilka betrodda tillverkare och kanaler du vill köpa dem.

Enheter för skiftarbetare

Det blir allt vanligare att skiftarbetare använder datorer för att komma åt driftprocesser och företagsappar i arbetet. Chrome-enheterna kan användas för allt från logistik till nyanställningar och utgör en utmärkt grund för valet av enheter för företagets skiftarbetare.

Enheter för återförsäljare

Med Chrome-enheter kan butiksanställda få tillgång till webbaserade appar, se lagerstatus och annan information, samt genomgå utbildningar. Chrome-enheterna kan användas för betalning i kassan och som en mobil enhet för användning på butiksgolvet.

Enheter för enstaka användningsområden för anställda

support

Stöd för enheter för enstaka användningsområden

Behöver du hjälp med enheten? Besök hjälpcentret för Chrome för frågor angående teknisk support.

Håll dig uppdaterad

Registrera dig för Google Cloud-nyhetsbrev med produktuppdateringar, evenemangsinformation, specialerbjudanden och annat.

Tack.

Vi har tagit emot din begäran.

Tack.

Du är nästan klar. Vi har skickat en bekräftelse via e-post. Kolla inkorgen nu för att aktivera din e-post för Google Cloud.