VISA:

Enheter med enskilda användningsområden för anställda

En enkel och säker enhetsplattform för specialiserad användning. Perfekt för skiftarbetare, vårdgivare och andra anställda.

Kostnadseffektiv datoranvändning

Kostnadseffektiv datoranvändning

Chrome provides a complete, high-performance computer experience for accessing web applications at a fraction of the cost of a traditional computer.

Oöverträffad drifttid

Oöverträffad drifttid

Apparna som får företaget att fungera måste vara tillgängliga för personalen när de behöver dem. Tack vare Chrome-enheternas oöverträffade drifttid får de anställda tillgång till apparna de behöver.

Flexibilitet och valmöjligheter

Flexibilitet och valmöjligheter

Chrome-enheterna kan användas på en rad olika sätt, och du kan välja från vilka betrodda tillverkare och kanaler du vill köpa dem.

Enheter för skiftarbetare

Det blir allt vanligare att skiftarbetare använder datorer för att komma åt driftprocesser och företagsappar i arbetet. Chrome-enheterna kan användas för allt från logistik till nyanställningar och utgör en utmärkt grund för valet av enheter för företagets skiftarbetare.

Enheter för återförsäljare

Med Chrome-enheter kan butiksanställda få tillgång till webbaserade appar, se lagerstatus och annan information, samt genomgå utbildningar. Chrome-enheterna kan användas för betalning i kassan och som en mobil enhet för användning på butiksgolvet.

Enheter för enstaka användningsområden för anställda

support

Stöd för enheter för enstaka användningsområden

Behöver du hjälp med enheten? Besök hjälpcentret för Chrome för frågor angående teknisk support.

Registrera dig för att få Chromes nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med uppdateringar, kampanjer, evenemangsinbjudningar och undersökningar om Chrome för ditt företag.

Vi har tagit emot ditt tävlingsbidrag. Tack!